بسم الله الرحمن الرحیم
تحولات فلسطین و خاورمیانه، از زاویه ای دیگر – بخش هفدهم
در بخش قبل، به برخی از پیشگویی های اعجاز گونه روایت « موثقه جابر » پرداختیم. در این بخش به برخی دیگر از مطالب مرتبط با تحرکات « ترک های از دین برگشته » در رژیم « ماسونی » و « لاییک » ترکیه و متحد احتمالی آن در « رژیم باکو » می پردازیم.
همانگونه که ذکر شد، در حدیث موثقه جابر، پیرامون اقدامات آخرالزمانی « ترک ها » چنین آمده است:
« … مَارِقَةٌ تَمْرُقُ مِنْ نَاحِيَةِ التُّرْكِ وَ يَعْقُبُهَا هَرْجُ الرُّومِ وَ سَيُقْبِلُ إِخْوَانُ التُّرْكِ حَتَّى يَنْزِلُوا الْجَزِيرَةَ وَ سَيُقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّى يَنْزِلُوا الرَّمْلَةَ … »
« … و از دین برگشتهای از جانب تركان خروج میكند و به دنبال آن هرج و مرج رومیها پدید میآید. برادران ترک نزدیك میشوند تا آنكه در جزیره فرود میآیند و نیز از دین برگشتگان رومی نزدیك میشوند تا آنكه در «رمله» فرود می آیند … »
الغيبة للنعماني، ص 279 باب 14.
همان گونه که در بخش قبل، ذکر شد، در زمانی نزدیک به « خروج سفیانی »، ارتش ماسونی و لاییک « ترکیه » به همراه متحدانش، به سمت شمال سوریه و عراق و در حد فاصل بین دو رود « دجله » و « فرات » پیشروی می کند که این ناحیه در نقشه های قدیم، « جزیره » نامیده می شدند.
این که در سال نزدیک به ظهور سفیانی، چه چیزی محرک این تحرکات « ترکیه » خواهد بود، معلوم نیست. لیکن در زمان حاضر نیز، شواهدی از علاقه شدید ترکیه برای اشغال « شمال سوریه » و « شمال عراق » وجود دارد.
در تصویر فوق ملاحظه می گردد که در حال حاضر نیز « ترکیه » در شمال سوریه و عراق حضور فعال داشته و در این مناطق، پایگاه تاسیس کرده است.
دلایل مختلفی در خصوص علت تمایل ترکیه به « اشغال » شمال سوریه و عراق، ذکر شده است.
یکی از علل محتمل اشغال شمال عراق و سوریه، تمایل ترکیه برای تسلط بر منابع « نفت » و « گاز » شمال سوریه و شمال عراق است.
بسیار جالب و تاسف بار است که در زمان قدرت یافتن داعش در سوریه، « ترکیه » یکی از خریداران و نیز تسهیل گران فروش نفت قاچاق « داعش » بوده است که این منابع نفتی، به دنبال تسلط داعش بر میادین و چاه های نفتی عراق و سوریه، به دست این فرقه، افتاده بوده است
یکی دیگر از دلایل مهم تمایل ترکیه به تسلط بر شمال سوریه و عراق، حضور « کردها » در مناطق شمالی این دو کشور می باشد.
کشور « ترکیه » از دیرباز با گروه های مختلف کرد اعم از « جدایی طلب » و « غیر جدایی طلب »، در داخل و خارج از خاک خود، دچار مشکل و تنش بوده است. به نحوی که گروه جدایی طلب « پ ک ک » دردسرهای زیادی برای ترکیه ایجاد نموده بود و از خاک سوریه و عراق که در بخش های شمالی تحت سیطره اکثریت جمعیتی کرد می باشند، به عنوان محلی برای فرار پس از عملیات در داخل خاک ترکیه، استفاده می نموده است.
بنابراین دو عامل بسیار مهم وجود دارند که دولت « ترکیه » را ترغیب به اشغال شمال عراق و سوریه می نماید. منطقه ای که روایات از آن به عنوان « جزیره » یاد می کنند که مطابق با نام این مناطق بین دجله و فرات، در نقشه های باستانی است. شواهدی از این اشغال، در حال حاضر نیز به چشم می خورد. اما به نظر می رسد که اشغال ذکر شده در روایات، در ابعاد بسیار وسیع تری رخ خواهد داد و « ترکیه » را قبل از « قرقیسیا »، به هم مرزی مناطق اشغال شده توسط « سفیانی » تا قبل از معرکه « قرقیسیا »، خواهد رساند. در ذیل مطالب مربوط به سفیانی، در این خصوص بیشتر سخن خواهیم گفت و ارتباط آن با واقعه « قرقیسیا » را به تفصیل توضیح خواهیم داد.
اما چنین پیشروی هایی، چه برای « ترکیه » و چه برای « سفیانی » چندان ساده نخواهد بود و قطعاً با مداخله دولت های بین المللی و منطقه ای همراه خواهد بود. اما به نظر می رسد که قدرت های منطقه ای و بالاخص قدرت های جهانی در آن مقطع زمانی خاص، در وضعیت استثنایی به سر می برند که امکان هر گونه تحرک جدی در خاورمیانه را در آن مقطع، از آن ها سلب می نماید. برای مثال، همین بخش از روایت « موثقه جابر »، همزمان با تحرکات « ترکیه »، از « … وَ يَعْقُبُهَا هَرْجُ الرُّومِ … » یا به عبارت دیگر « … و به دنبال آن هرج و مرج رومی ها پدید می آید … » خبر می دهد! این یعنی در فاصله اقدام « از دین برگشتگان ترک » برای آغاز عملیات نظامی، تا « استقرار آن ها در شمال سوریه و عراق »، « هرج و مرج » و درگیری در مناطق « روم » یا « کشورهای غربی » پدید می آید که این هرج و مرج ممکن است عملیات نظامی، یا شورش های داخلی و … باشد.
البته همانگونه که در مستند « I Pet Goat 2.99 : رمزگشایی از برنامه دجال 2020 » ذکر شده بود، در زمان انتقال قدرت از آمریکا و اروپا به اورشلیم، برنامه « Ordo Ab Chao » یا « نظم از دل بی نظمی » توسط فراماسونری جهانی اجرا می شود تا نظم مستقر فعلی جهان را در هم ریخته و نظمی نو در اورشلیم ایجاد نماید. احتمال دارد این وقایع در کشورهای غربی، بخشی از این برنامه بزرگ « ایلومیناتی » نیز باشد که البته با فرصت طلبی « ترکیه » و اقدام تهاجمی « سفیانی » همراهی پیدا می کند.
بدین ترتیب همانگونه که ملاحظه فرمودید، به نظر می رسد که حضور « ترکیه » در مناطق « شمالی » کشورهای « عراق » و « سوریه » در آخرالزمان، بدون مقدمه و بی دلیل نیست و بسیاری از مقدمات آن نیز در دوره کنونی قابل رصد می باشد.
در بخش های بعدی روایت « موثقه جابر »، به تحرکات « رومی ها »، « خرابی شامات »، و « خروج سفیانی »، ان شا الله خواهیم پرداخت.
پایان قسمت هفدهم
تحلیل و بررسی: خادم الامام (عج)
ادامه دارد …