مقاله ی حاضر در تلاش است تا به صورت بسیار کوتاه و مختصر، برخی از شواهد ارتباط « یوگا » با « فراماسونری جهانی » را یادآوری نماید و بر نقش « تشکیلات شیطانی فراماسونری » در اشاعه ی ورزش های تئوسوفیکال همچون « یوگا » در سراسر دنیا تأکید ورزد.
بسم الله الرحمن الرحیم
« یوگا »: پرستش شیطان!
در طی مقالات « فراماسونری: دجال آخرالزمان »(1) و « جهان در سیطره ی دجال؛ ایران، جزیره ی امید »(2) به صورت مختصر، به ارتباط « یوگا » و بسیاری از ورزش های تئوسوفیکال، و عرفان های نوپدید با « تشکیلات شیطانی فراماسونری » یا همان « دجال احتمالی آخرالزمان » اشاره شد؛ مقاله ی حاضر در تلاش است تا به صورت بسیار کوتاه و مختصر، برخی از شواهد ارتباط « یوگا » با « فراماسونری جهانی » را یادآوری نماید و بر نقش « تشکیلات شیطانی فراماسونری » در اشاعه ی ورزش های تئوسوفیکال همچون « یوگا » در سراسر دنیا تأکید ورزد.
با کمال تأسف باید گفت که این ورزش به ظاهر عرفانی منحوس و نامناسب، در سال های اخیر، به شدت در ایران طرفدار پیدا کرده و کتاب های زیادی اندر فواید و مناقب « یوگا » نگاشته شده است؛ آن هم در حالی که کتب مذهبی و اسلامی ما در کشورمان کمیاب و نایاب می باشند!
اما « یوگا » چیست؟
اگر این سوال از طرفداران « یوگا » پرسیده شود، آن ها خواهند گفت که عظمت « یوگا » در قالب الفاظ نمی گنجد!!! البته اگر این تعارفات و بزرگنمایی ها را کنار بگذاریم، باید بگوییم که مطابق ادعاهای طرفداران « یوگا »، « یوگا » مجموعه ای از مراقبه ها، تمرین ها و ورزش های « جسمی » و « ذهنی » است که به منظور تعالی جسم و روح به کار گرفته می شود.(3) این تعلیمات شامل هفت عنصر « آسانا : Asana » (نرمش های کششی)، « باندها : Bandha » (قفل های روان عضلانی انرژی)، « چاکرا : Chakra » (مراکز روانی – انرژی زای جسم پنهان)، « مانترا : Mantra » (صوت یا ارتعاشات انرژی)، « مودرا : Mudra » (وضعیت های انرژی زا)، « نادی : Nadi » (مجاری و کانال های انرژی)، « پرانا : Prana » (انرژی حیاتی) می باشد که این تعلیمات، ریشه در مکاتب الحادی قرون باستان مشرق زمین دارد.(4)
آنچه که امروزه از یوگا در بین جوامع مختلف و به خصوص کشورهای مغرب زمین، مورد تأکید قرار گرفته است، بیشتر در حیطه ی « آسانا : نرمش های کششی »، « مودرا : وضعیت های انرژی زا »، « چاکرا : مراکز روانی – انرژی زای جسم پنهان » و « مانترا : صوت یا ارتعاشات انرژی » می باشد و این اجزای یوگا، بیش از سایر اجزای آن مورد توجه کشورهای مختلف دنیا قرار گرفته و در سطح وسیعی پیرامون آن ها تبلیغ گردیده است.(5)
البته به موازات اجزای مذکور، به واسطه ی برقراری کلاس های یوگا، سایر اجزای یوگا نیز به مشتاقان فراگیری این ورزش تئوسوفیکال، آموزش داده می شود و حتی فلسفه ی یوگا و عرفان های هندی و بودایی نیز به فراگیران ارایه می گردد.
امروزه یوگا شهرتی جهانی یافته و در سراسر جهان، طرفداران بی شماری یافته است. متاسفانه کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و در طی سال های اخیر، شاهد رشد فزاینده ی کلاس های آموزش یوگا در سراسر کشور بوده ایم؛ به نحوی که با حسابی سرانگشتی می توان حدس زد که حداقل چند صد هزار نفر در سراسر کشورمان، به فراگیری و سپس استفاده از تعالیم یوگا، مبادرت ورزیده اند.
در طی این کلاس ها، ضمن تعلیم حرکات ورزشی یوگا (آسانا)، سایر تعالیم مرتبط با یوگا از جمله عرفان های غیر الهی هندو و بودایی نیز به فراگیران آموزش داده می شود تا آن ها بتوانند با تمسک به عرفان های نامبرده، روح و جسم خود را اعتلا بخشند!(6)
رواج بسیار تعالیم « یوگا » در ایران و سایر نقاط جهان.
رواج بسیار تعالیم « یوگا » در ایران و سایر نقاط جهان.
در این مقاله بنا نداریم تا پیرامون فلسفه ی عرفان های غیر الهی و مادی همچون عرفان های بودایی و هندی، و نیز ورزش های تئوسوفیکالی همچون « یوگا » قلم فرسایی کنیم و از این طریق عرفان های غیرالهی مذکور را زیر سوال بریم؛ چرا که تاکنون در این رابطه مطالب بسیاری بیان شده و محققان متعددی در این باره سخن گفته اند.
در مقاله ی حاضر، تلاش داریم تا به کمک اسناد و مدارک، ارتباط « یوگا » را با « شیطان پرستی » بیان کنیم و از دسایس « دجال احتمالی آخرالزمان » یعنی « فراماسونری جهانی » در اشاعه و ترویج بین المللی این « تعالیم منحوس و شیطانی » به ظاهر عرفانی، پرده برداریم.
اما « یوگا » چه ارتباطی با پرستش « شیطان » دارد؟
مطابق گفته ی طرفداران « یوگا »، « شیوا : Shiva » الهه و خدای « یوگا » می باشد(7) و به همین دلیل، الهه ی هندو « شیوا : Shiva » عمدتاً در حین انجام « مدیتیشن یوگایی » به تصویر کشیده می شود:(8)
« شیوا : Shiva » الهه و خداوند تعالیم « یوگا : Yoga » می باشد.
« شیوا : Shiva » الهه و خداوند تعالیم « یوگا : Yoga » می باشد.
جالب این که تعداد زیادی از منابع مکتوب « یوگا »، فلسفه ی « تعالیم یوگا » را « پرستش شیوا » عنوان کرده اند:(9)
« یوگا » همان « پرستش شیوا » خدای هندویان باستان است.
همانگونه که ذکر شد، متاسفانه « یوگا » آیین پرستش « شیوا » خداوند الحادی هندویان باستان است که در قالب اوراد، اذکار، وضعیت های خاص بدنی، نرمش ها و سماع های مخصوص و … سازمان دهی شده است.(10)
اما موضوع موقعی نگران کننده می گردد که بدانیم « شیوا » همان تمثال « شیطان » در آیین هندو است! نگاهی به کتاب مرجع شیطان پرستان یعنی « انجیل شیطانی: The Satanic Bible » می تواند کمک زیادی به بررسی این ادعا نماید. در این کتاب، « Anton Szandor Lavey » نویسنده ی کتاب و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث « نامهای شیطانی (دوزخی): The Infernal Names »، نام « شیوا : Shiva » الهه ی هندویان و « کالی : Kali » دختر « شیوا » و یکی دیگر از الهه های هندویان را در کنار نام های دیگری همچون « شیطان »، « لیلیث »، « ایشتار »، « ست » و سایر نام های شیطانی ذکر نموده است:(11)
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».
بله عزیزان! درست حدس زده اید! آنچه که با نام « یوگا » و به عنوان ورزشی فرحبخش و روحانی مورد تبلیغ و ترویج قرار می گیرد، چیزی نیست جز اوراد، اذکار، حالات و نرمش ها و سماع هایی که به منظور پرستش خدای شیطانی هندویان باستان یعنی « شیوا » صورت می گیرد و فراگیران « یوگا » در طی کلاس های خود می آموزند که با اوراد و اذکار و حالات بدنی خاص خود، انرژی حیاتی! را از الهه ی شیطانی « شیوا » طلب نمایند!(12)
البته عمده ی فراگیران یوگا از مسایل پشت پرده ی این ورزش تئوسوفیکال خبر ندارند و کلاهی بزرگ بر سرشان گذاشته شده است و نمی دانند که آنچه آن ها به منظور طلب آرامش روحی انجام می دهند، چیزی جز پرستش شیطان (آن هم با طعم هندی اش!) نیست!
البته موضوع تنها به همین جا ختم نمی گردد. بلکه شواهد متقنی وجود دارند که نشان می دهند، عمده ی رهبران یوگا، در معابد الهه های شیطانی رشد یافته اند و یا بدون هیچ شبهه ای عضو تشکیلات شیطانی « فراماسونری جهانی » بوده اند. در این بخش از مقاله، به سه تن از این رهبران مشهور اشاره می نماییم:
راما کریشنا (Ramakrishna)
« راما کریشنا » یکی از معروف ترین چهره های آیین هندوی نوین و یکی از تاثیرگذارترین و مشهورترین رهبران « یوگا » در عصر جدید می باشد.(13) وی چهره ای شناخته شده در آیین هندو است و علاوه بر اشتغال به « یوگا »، شاگردان برجسته ای همچون « نارندراناث دوتتا » یا « سوامی ویواکاناندا » تربیت نمود که تعالیم « یوگا » را به خارج از هند انتشار داد و به آن چهره ای جهانی بخشید.(14)
« راما کریشنا » در زمره ی رهبران بسیار محبوب « یوگا » به شمار می رود و از محبوبیت بسیاری در هند برخوردار بوده است. وی در سال 1836 میلادی در ناحیه ی بنگال غربی هندوستان به دنیا آمد و در سال 1886 میلادی در این کشور در گذشت و در 50 سال عمر خود، به احیای آیین هندو و ترویج یوگا همت گماشت. (15) زندگی 50 ساله ی « راما کریشنا » پرفراز و نشیب بوده و وقایع متعددی در زندگی وی رخ داده است، اما به منظور پرهیز از اطاله ی کلام از پرداختن به این جزییات کم اهمیت خودداری می نماییم.(16)
به هر حال آن چه که به این مقاله مربوط می شود، این مسئله است که « راما کریشنا » تاثیرات مهمی در احیای آیین هندو و ترویج اجزای آن همچون یوگا داشته است و از سوی دیگر نیز با تربیت شاگردان برجسته ای همچون « سوامی ویواکاناندا » موجب انتشار جهانی « یوگا » در قرون اخیر گردیده است:(17)
تصاویری از « راما کریشنا » یکی از رهبران معروف « آیین هندو » و « تعالیم یوگا » در قرون اخیر. (ذکر این توضیح ضروری به نظر می رسد که مولف مقاله، علامت « دست شاخدار » را در دست « راما کریشنا » در تصویر وسط دیده است؛ اما در مورد معنای این علامت و هدف « راما کریشنا » از نمایش آن نمی توان اظهار نظر کرد.)
راما کریشنا » یکی از رهبران معروف « آیین هندو » و « تعالیم یوگا » در قرون اخیر.
اما موضوع زمانی جالب می شود که بدانیم « راما کریشنا » در معبد الهه ی هندو « کالی » پرورش یافته و بسیار به « کالی » ارادت داشته است؛ تا جایی که برخی از محققان، وی را « فرزند کالی » نامیده اند:(18)
علاقه و اعتقاد فراوان « راما کریشنا » به الهه ی هندو « کالی ».
« فرزند کالی : Kali’s Child »؛ لقبی که برخی محققان به « راما کریشنا » داده اند. این لقب به واسطه ی علاقه ی فراوان « راماکریشنا » به « کالی » به وی اطلاق شده است.
خوانندگان محترم، احتمالاً نام « کالی » برایشان آشنا است؛ بله عزیزان! « کالی » که در برخی افسانه های هندو به عنوان « دختر شیوا » و در برخی دیگر به عنوان « همسر شیوا » آمده است، تجسم دیگری از « شیطان » در آیین هندو می باشد!(19) جالب این که « Anton Szandor Lavey » نویسنده ی کتاب « The Satanic Bible : انجیل شیطانی » و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث « نامهای شیطانی (دوزخی) : The Infernal Names » کتاب خود، نام « شیوا : Shiva » الهه ی هندویان و « کالی : Kali » دختر « شیوا » و یکی دیگر از الهه های هندویان را در کنار نام های دیگری همچون « شیطان »، « لیلیث »، « ایشتار »، « ست » و سایر نام های شیطانی ذکر نموده است:(20)
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».
نام « شیوا » و دخترش « کالی » دو الهه ی هندی در بین نام های شیطانی کتاب « انجیل شیطانی : Bible The Satanic ».
« کالی » الهه ی شیطانی هندویان و تجسم « شیطان » در آیین هندو.
با توجه به مطالب فوق در می یابیم که « راما کریشنا » رهبر محبوب بسیاری طرفداران « یوگا » که به ریاضت و زهد مشهور بوده است، به پرستش تجسم « شیطان » در آیین هندو یعنی الهه « کالی » مشغول بوده، و خود را « فرزند کالی » یا به تعبیر بهتر « فرزند شیطان » می نامید و به این لقب خود، افتخار می نمود!
سوامی ویوکاناندا (نارندراناث دوتتا)
« سوامی ویوکاناندا »، یکی از رهبران « جنبش استقلال طلبانه ی هند » بوده است.(21) البته شهرت او تنها به این امر محدود نمی گردد. بلکه وی یکی از شخصیت های مشهور و یکی از پیشگامان « ودانتا » و « یوگا » در قرون اخیر می باشد!(22) وی شاگرد « راما کریشنا » بوده(23) و کسی بود که به « یوگا » شهرتی جهانی داد و این ورزش تئوسوفیکال و رازآمیز را به اروپا و آمریکا برد و آن را به مردم این سرزمین ها معرفی نمود.(24) شاید به جرأت بتوان گفت که هیچکس همانند « سوامی ویواکاناندا » در انتشار جهانی « یوگا » نقش نداشته است و اگر او نبود، « آیین یوگا » در معابد هندویان محبوس شده و نمی توانست به اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان راه یابد. به همین دلیل، وی حق بزرگی بر گردن « یوگا » دارد و مقبولیت جهانی « یوگا » در قرن حاضر، مدیون سخنرانی ها، سفر ها و تلاش های وی است:(25)
« سوامی ویوکاناندا (نارندراناث دوتتا) »، یکی از پیشگامان « یوگا » در قرون اخیر، و یکی از رهبران جنبش به اصطلاح استقلال طلبانه ی هند.
اما جالب است که بدانیم این شاگرد برجسته ی « راما کریشنا » یعنی « سوامی ویوکاناندا » یکی از رهبران انقلاب هند و از پیشگامان « یوگا » در قرون جدید، یک فراماسون معروف بوده و شکی در مورد عضویت وی در لژهای ماسونی وجود ندارد!!!(26) در مورد عضویت « سوامی ویوکاناندا » در گروه شیطانی فراماسونری، هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد و منابع متعددی به عضویت وی در این گروه الحادی اشاره کرده اند:(27)
شواهد عضویت « سوامی ویوکاناندا (نارندراناث دوتتا) » یکی از پیشگامان « یوگا » و چهره ی به اصطلاح انقلابی « جنبش استقلال طلبانه ی هند » در تشکیلات شیطانی فراماسونری.
شواهد عضویت « سوامی ویوکاناندا (نارندراناث دوتتا) » یکی از پیشگامان « یوگا » و چهره ی به اصطلاح انقلابی « جنبش استقلال طلبانه ی هند » در تشکیلات شیطانی فراماسونری.
نکته ی مهمی که از لا به لای اطلاعات فوق استخراج می گردد این مطلب مهم است که عرفان های نوپدید و ورزش های تئوسوفیکالی همچون « یوگا » که شهرت بین المللی یافته اند و از سوی دستگاه های شیطانی ماسونی نیز تبلیغ می گردند، ارتباط بسیار مهم و جدی با فراماسونری جهانی دارند و رهبران این جنبش ها نیز عمدتاً در تشکیلات شیطانی فراماسونری عضویت دارند.
بهاگوان شری راجنیش (اوشو)
« بهاگوان شری راجنیش (اوشو) » یکی از چهره های معروف و مشهور عرفان های نوپدید هندی بوده است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان برای خود رقم زده است.(28) وی در طی 59 سال عمر خود، در مناطق مختلفی تردد نمود و در کشور هند و در سایر نقاط جهان، طرفداران بی شماری برای خود رقم زد. طرفداران « اوشو » وی را به عنوان یک عارف و فیلسوف آزاده می شناسند که برای پیروانش آزادی به ارمغان آورده و آن ها را از قید اسارت نجات داده است.
« اوشو » یکی از چهره های معروف عرفان های نوپدید.
نکته ی مهم دیگری که باید به آن اشاره گردد، این است که « اوشو » نیز تبحر فراوانی در « یوگا » داشته و حتی کتابی با عنوان « Secrets of Yoga : رازهای یوگا » تألیف نموده است(29) و به همین دلیل در زمره ی سردمداران تعالیم « یوگا » قرار می گیرد:(30)
کتاب « رازهای یوگا » اثر « اوشو ».
اما این چهره ی مشهور و محبوب « یوگا » و این رهبر به اصطلاح عرفانی هند، در لا به لای تعالیم شیطانی خود، انسان را به لاقیدی، بی بند و باری و فساد دعوت می کرده است؛ به نحوی که تأکید وی بر آزادی ها و لاقیدی های جنسی به حدی بوده که به وی لقب « کاهن و پیشوای جنسی » داده شده است:(31)
اطلاق لقب « کاهن و پیشوای جنسی » به « اوشو »، فیلسوف و به اصطلاح عارف هندی و یکی از چهره های برجسته ی « یوگا ».
اطلاق لقب « کاهن و پیشوای جنسی » به « اوشو »، فیلسوف و به اصطلاح عارف هندی و یکی از چهره های برجسته ی « یوگا ».
البته پیروان « اوشو » تنها به کتاب ها و تعلیمات وی بسنده نکردند و به تأسیس مکان هایی با عنوان « اوشو پارک » اقدام نمودند که در این پارک ها، پسران و دختران پیرو « اوشو »، بدون هیچگونه نظارت و قید و بندی به معاشرت با یکدیگر و پیروی از تعالیم منحرف ممزوج با مناسک جنسی « اوشو » می پردازند!(32)
بدین ترتیب همانگونه که ملاحظه فرمودید، تعدادی از چهره های مشهور و محبوب « یوگا » همچون « اوشو » افرادی فاسد و مفسد بودند که به ترویج لاقیدی و روابط نامشروع جنسی می پرداختند.
با توجه به مطالبی که ذکر گردید، در می یابیم که نه تنها تعالیم « یوگا »، تعالیمی شیطانی است و افراد عمل کننده به آن، خواسته یا ناخواسته به پرستش تجسم شیطان در آیین هندو (یعنی شیوا) می پردازند، بلکه رهبران و چهره های مشهور این تعالیم، یا شیطان پرست بودند (همانند راما کریشنای پیرو کالی)، یا فراماسون بودند (همانند سوامی ویواکاناندا) و یا افرادی مفسد و فاسد بودند (همانند اوشو).
علیرغم تمامی این مسایل، متاسفانه در دهه های اخیر، دامنه ی طرفداران « یوگا » گسترش یافته و این تعالیم در سراسر جهان و از جمله در ایران، طرفداران زیادی پیدا کرده است. متاسفانه به دلیل بی توجهی مسئولان فرهنگی و دسایس دشمن، « تعالیم یوگا » در ایران منتشر شده است و توجه افراد فراوانی را به خود جلب نموده است. این امر تنها به برگزاری کلاس های « یوگا » محدود نمانده است و تا جایی پیش رفته است که حتی یک مجله با عنوان « دانش یوگا » به صورت ماهانه در کشور منتشر می گردد.(33) اما تأسف بیشتر اینکه مجله ی مذکور، تنها به تعلیم حرکات ورزشی، وضعیت های بدنی و اوراد مربوط به « یوگا » نمی پردازد، بلکه به « اساطیر یوگا » همچون « شیوا » که همان « تجسم شیطان در آیین هندو » است، نیز به صورت مبسوط اشاره می نماید و تعالیم افراد فاسد و منحرفی همچون « اوشو » به عنوان تعالیمی عرفانی، به خورد خوانندگان داده می شود.(34) برای مثال، برخی از تیترهای مقالات مجله ی مذکور عبارتند از: « رقص شیوا تجلی عرفان! »، « سیری در زندگی راما کریشنا! »، « تنفس و آگاهی اوشو درباره ی یوگا! » و « درس هایی از اوشو! ».(35)
البته از نحوه ی بیان مقالات مجله ی مذکور، چنین بر می آید که گردانندگان مجله ی مذکور احتمالاً از دسایس موجود در انتشار جهانی « یوگا » و فساد و انحراف بزرگان « یوگا » خبری ندارند ، اما به هر حال نفس این مسئله اشکال دارد.
ناگفته نماند که سیل تبلیغات پیرامون « یوگا » تنها محدود به مثال فوق نمی شود، بلکه امروزه پیشخوان های کتاب فروشی ها پر است از کتاب هایی که به تعریف و تمجید از « یوگا » و عرفان های شرک آلود هندی و شرق دور می پردازند و اساطیر هندو و بودایی را با آب و تاب به خوانندگان معرفی می نمایند؛ این امر در حالی است که در ام القرای جهان اسلام، در معروفترین کتاب فروشی ها و بازارهای کتاب ایران اعم از کتاب فروشی های میدان انقلاب اسلامی تهران، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و …، مباحث مهمی همچون مهدویت و معارف اسلامی مورد کم توجهی قرار می گیرند!
متاسفانه کار تا آن جا پیش رفته است که حتی در روزنامه های کثیر الانتشار کشور نیز کتاب های نگاشته شده پیرامون « یوگا » مورد تبلیغ قرار می گیرند و در تاسف بارترین این موارد، کتاب « تسخیر طبیعت درون » نوشته شده توسط « سوامی ویواکاناندا » ی فراماسون نیز مورد تمجید قرار می گیرد:(36)
تعریف و تمجید از کتاب « تسخیر طبیعت درون » پیرامون « یوگا » نوشته شده توسط « سوامی ویواکاناندا » نویسنده ی فراماسون هندی به وسیله ی یکی از روزنامه های کثیرالانتشار کشور. (متاسفانه نویسنده ی مطلب فوق، حتی به خود زحمت نداده است تا اندکی پیرامون « سوامی ویواکاناندا » تحقیق کند تا بداند « ویواکاناندا » جنسیت مرد دارد، نه زن! در واقع نویسنده ی مطلب فوق، با مشاهده ی ظاهر نام « سوامی ویواکاناندا »، فریب خورده و تصور نموده است که وی یک خانم است!)
با توجه به مطالبی که در این مقاله ذکر شد، درمی یابیم که ترویج و انتشار « یوگا »، عرفان های هندی، شرقی و … در طی سال های اخیر در ایران و جهان، حاصل توطئه ای ظریف و حساب شده از سوی تشکیلات شیطانی فراماسونری جهانی و اصحاب شیطان است تا به واسطه ی آن ها بتوانند اوراد و اذکار شیطانی را در لباس عرفان، معنویت و اعتکاف، به خورد جوامع گوناگون دهند و بدین وسیله، از یکسو مانع گسترش معنویت الهی و اسلامی گردند و از سوی دیگر پرستش شیطان (همان شیوا؛ خداوند هندی یوگا و تجسم شیطان در آیین هندو) را در قالب تعالیمی همچون « یوگا » و … در بین مردم رواج دهند. متاسفانه تعداد زیادی از مردم در سراسر دنیا، از ماهیت شیطانی « یوگا » و سایر تعلیمات و عرفان های نوپدید با خبر نیستند و ناخواسته همان امیال شیطان و اصحاب شیطانی وی را دنبال می کنند.
البته نگارنده ی این مقاله، مخالف حرکات ورزشی، نرمشی و کششی نیست، بلکه عقیده دارد که در حالتی که می توان همین نرمش ها و ورزش ها را بدون توسل به اوراد و اذکار شیطانی پرستش شیوا در آیین هندو انجام داد، چرا باید بر انجام این حرکات با اوراد و وضعیت های خاص بدنی « یوگا » تاکید ورزید. حال آن که می دانیم مشابه حرکات ورزشی مذکور، در ورزش هایی همچون ژیمناستیک وجود دارند.
متاسفانه در عصر حاضر که دوره ی آخرالزمان می باشد، گروه های منحرف متعددی در جهان فعالیت می کنند تا به واسطه ی ترفندهایی همچون « یوگا » و « عرفان های نوپدید، شرقی و غربی » به تدریج انسان ها را از تعالیم الهی دور کنند و مردم را به سوی اطاعت و پرستش شیطان سوق دهند. در این برهه ی حساس تاریخ که جهان لحظه به لحظه خود را برای استقبال از منجی الهی خود آماده می کند، باید بیش از پیش مراقب تحرکات اصحاب شیطان و دجال احتمالی آخرالزمان (فراماسونری جهانی) بود تا مبادا در قالب های گوناگون اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و … این یاران شیطان بخواهند تیشه به ریشه ی ممالک اسلامی و به خصوص کشور زمینه ساز ظهور یعنی ایران اسلامی بزنند. این امر، توجه خاص مسئولین کشورمان و درایت مردم فهیم ایران و سایر مسلمانان جهان را می طلبد تا بتوانند در برابر این هجمه های وسیع و همه جانبه ی دشمن، مقاومت نمایند.
إن شاء الله خداوند به مسلمین بصیرت و آگاهی عطا فرماید.
خادم الامام (عج) – مهر ماه 1389
منابع و مآخذ
1 –
http://www.alvadossadegh.com/fa/best-article/168-1388-06-02-15-47-37.html
2 –
http://www.alvadossadegh.com/fa/best-article/4529-jahan-dar-seytareye-dajjal.html
3 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga
و
http://www.answers.com/topic/yoga
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Asana_%28yoga%29
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Bandha
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Chakra
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Mantra
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Mudra
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Nadi_%28yoga%29
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Prana
4 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga
و
http://www.answers.com/topic/yoga
5 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga
و
http://www.answers.com/topic/yoga
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga_as_exercise_or_alternative_medicine
6 –
7 –
http://yogasculpturesofindia.com/product_info.php?products_id=75
و
http://www.hinduwisdom.info/Yoga_and_Hindu_Philosophy.htm
و
http://www.koausa.org/Gods/God9.html
8 –
http://yogasculpturesofindia.com/product_info.php?products_id=75
و
http://www.hinduwisdom.info/Yoga_and_Hindu_Philosophy.htm
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoga
و
http://www.answers.com/topic/yoga
9 –
http://www.shambhala.com/html/learn/features/yoga/basics/intro-3.cfm
و
http://www.exoticindiaart.com/book/details/IDJ087/
10 –
http://www.shambhala.com/html/learn/features/yoga/basics/intro-3.cfm
و
http://www.exoticindiaart.com/book/details/IDJ087/
11 –
The Satanic Bible (E-Book), Anton Szandor Lavey, Avon Publisher, 1976, (Pages 32 & 85, Section: The Infernal Names)
12 –
http://www.shambhala.com/html/learn/features/yoga/basics/intro-3.cfm
و
http://www.exoticindiaart.com/book/details/IDJ087/
13 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
و
14 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
15 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
16 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
17 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
18 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
19 –
The Satanic Bible (E-Book), Anton Szandor Lavey, Avon Publisher, 1976, (Pages 32 & 85, Section: The Infernal Names)
و
http://www.marvunapp.com/Appendix/kali.htm
20 –
The Satanic Bible (E-Book), Anton Szandor Lavey, Avon Publisher, 1976, (Pages 32 & 85, Section: The Infernal Names)
و
http://www.marvunapp.com/Appendix/kali.htm
21 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
22 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
23 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramakrishna_Paramahamsa
و
http://www.enotes.com/topic/Ramakrishna
و
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
24 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
25 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
26 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Swami_Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
و
http://www.masonicpaedia.org/showarticle.asp?id=13
و
http://www.hinduonnet.com/thehindu/mp/2002/11/11/stories/2002111101260300.htm
27 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Swami_Vivekananda
و
http://www.answers.com/topic/vivekananda
و
http://www.masonicpaedia.org/showarticle.asp?id=13
و
http://www.hinduonnet.com/thehindu/mp/2002/11/11/stories/2002111101260300.htm
28 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Osho_%28Bhagwan_Shree_Rajneesh%29
و
http://www.answers.com/topic/active-meditation
و
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/66-1388-07-20-22-05-54/2342-1389-02-22-19-06-24.html
و
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902210546
29 –
http://www.livingworkshop.net/ob-secretsofyoga.html
و
http://www.wonderfull-things.com/oshos/yoga_1.htm
30 –
http://www.livingworkshop.net/ob-secretsofyoga.html
و
http://www.wonderfull-things.com/oshos/yoga_1.htm
31 –
http://en.wikipedia.org/wiki/Osho_%28Bhagwan_Shree_Rajneesh%29
و
http://www.answers.com/topic/active-meditation
و
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/66-1388-07-20-22-05-54/2342-1389-02-22-19-06-24.html
و
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902210546
32 –
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/66-1388-07-20-22-05-54/2342-1389-02-22-19-06-24.html
و
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902210546
33 –
http://www.danesheyoga.com/Default.aspx
34 –
http://www.danesheyoga.com/no-04.aspx#top
و
http://www.danesheyoga.com/no-03.aspx
و
http://www.danesheyoga.com/no-02.aspx
35 –
http://www.danesheyoga.com/no-04.aspx#top
و
http://www.danesheyoga.com/no-03.aspx
و
http://www.danesheyoga.com/no-02.aspx
36 –
http://www.pooldaily.com/Image/NewspaperArchive/2010/2/153_634013341837962500.pdf
ممنون از این زحمتی که صورت گرفته اما خوشبختانه تو کلاسهای یوگا (در حد تمرین و نرمش و آموزش تمرکز و آرامش روح)هیچ پرستشی صورت نمیگیره اصلا وقتی در ذهن خدا ،خدای مدنظر خود انسان باشه اصلا این حرف درست نیست که شما میگین در اون حال انسان داره شیطان رو پرستش میکنه اصلا چه ربطی داره من حالا اوراد یا الفاظشو نمیدونم ولی کلاسی که خودم می رم فقط آخرش از خدا تشکر می کنیم و از اون آرامش می خوایم.
حرف شما اصلا خودش مشکل داره چون اصلا خدایی غیر الله وجود نداره و بقیه همه توهمه ولی اونجور که شما گفتین انگار واقعا خدایی غیر الله وجود داره که قابل ستایش باشه و ما باید مواظب باشیم تا با خدای ما اشتباه گرفته نشه
این درست نیست
بهتره انسان دیدش رو گسترده تر کنه حالا اسمش یوگاست می تونست باشه تمرینات ذهن اینجوری شایدم بهتره
bale in rahe eshtebahi hast ke vared yoga shote say mi konim ke khodai ye kta ra beprastim ke khalegh zamin va aseman hast dostan dar yoga sai konid ke be birahe narid merci az dostane gerami.
سلام
این که شما سه نفر رو ردیف کردید و به استناد یوگا کردن انها و فراماسون بودنشان یوگا رو زیر سوال بردید روش صحیحی نیست ، چه بسا در دین اسلام هم افراد مطرح زیادی داریم که پیروانی هم دارند اما گمراه هستند و به استناد انها نمی توان کل اسلام رو زیر سوال برد ، حالا از کله گنده هایی که صلاح نیست اسمشون برده بشه بگیر تا خورد و ریزهایی مثل بهاء ولد
در یوگای هند اساتید بسیار بزرگ و سرشناس تری وجود دارند که مشخصا استاد یوگا هستند و یکتا پرست و به یکتا پرستی خودشون افتخار می کنند و شاگردانشون رو هم به ان تشویق می کنند .
یلداخانوم سلام.خوشحالم ک قوی ومحکم اعلام یکتاپرستی میکنید.
بااجازه یه مثال بزنم,این موضوع ک میفرمایید اعتقاد ماب این رشته درحد حضور درکلاس و.. است مثل بیان این مطلبه ک من فقط تو اونجور مجالسی میرم ولی لب ب شراب نمیزنم!!
درصورتی ک اسلام اصل حضور درین مجلس رو ردکرده چ برسه بخوردن…
شراب یه مایع مضر برای بدنه,اینجور حکمی دادن,چ برسه ب مطالبی ک خوراک روحه و بسیار تاثیر گزار.
کلاسهای یوگا معمولاً با دستها در حالت سلام (نماز) شروع و خاتمه مییابند، به منظور یادآوری اینکه تمرین شما نوعی عبادت است که به خود واقعیتان تقدیم میکنید. با به هم پیوستن دستها در این حالت (سلام، نماز) حالت فیزیکی اتحاد را میسازید. اشارهای نمادین از اتحاد حس فردی و آگاهی کائنات، که در آن شما حس پیوستگی با تمام حیات را دارید. مادام که شما حالت را نگه داشتهاید، با برانگیختن مفهوم هماهنگی، ممکن است متوجه تغییری در ذهن و قلبتان شوید. شما بهطور محسوس آن حس ارتباط را میبینید. (ماهنامه دانش یوگا ، شماره 71)
دوستان لازم نیست تعصب داشته باشید روی رفتار و اعتقاداتتون هدف فقط اطلاع رسانی و پیدا کردن راه درست است بهتره بجای تعصب زیاد مطالعات زیاد داشته باشیم
با سلام من مطالب را خوندم.همان طور که سالیان سال با یوگا اشنایی دارم و دوره ها را مرتب دنبال میکنم…و ..برعکس انچیزی که تو این مطالب دیدمو تجربه داشتم…اگه یه یوگی نبودم قطعا به شک میوفتادم..واقعا برام عجیبه که یه ورزش جسمی و روحی که انسانیو به زندگی و ارامش بر میگردونه و از تفریحات بد دور میکنه این تصورات بره…من هنوز به حایگاه و مرتبه ای نرسیدم…فقط انسان بودن را یاد گرفتن سپاسگذاریو اموختم..و عشقو..و دیدنه هر روز نعمتهایی که خداوند خلق کرده و نمیدیدم…یوگا فقط یه فایده شو بخوام بگم که واسه همه کافیه که از ته وجودت خندیدنو تجربه کنی
نیت تو هر کاری مهمه بستگی داره نیتت چی باشه من که خداپرستم و هدف خاصیم از این ورزش ندارم مث خیلی ورزشای دیگه صرفا برام یه ورزشه
من هم به یوگا احترام دارم هم به اوشو, اما شیطان تو را نمیشناسم, به موجود بنام شیطان اعتقاد هم ندارم…
یوگا یک ورزش است بدن به ان نیاز دارد شما گفتید یوگا با حرکت نمادین شروع می شود که این خلاف است بد بختی ما ایرانی های اونجاست که چیز های مفید را به ضرر خود می دانیم اما چیز های بد را به نفعمان مثل گریه کردن. یوگا به ادم زندگی می بخشد بعضی ها که دیسک کمرشان هم مورد داشت با یوگا راحت تر می شوند یا افرادی که اعصابشان ضعیف است و اصبانی می شدند با انجام یوگا دیگر می خندند.
گرچه هندوان در ظاهر بت میپرستند اما حقیقت این است که دانایان، حکیمان و هندوان با سواد، خدای یکتا را میپرستند و معتقدند که ذات مطلق الهی یگانه است ولی قشر فقیر و کم سواد هندوستان تا حدود زیادی به همان مظهر مادی توجه دارند و آن را میپرستند اما این نیز به معنی کفر آنان نیست. هندوان معتقدند که این خدایان، مظاهر گوناگون همان خدای یکتا هستند در این باره در ریگ ودا (یکی از چهار ودای موجود) آمده است: «بر هر ثابت و جنبنده و نیز بر هر آنچه را ه میرود وبر هر آنچه میپرد و بر تمام این آفرینش رنگارنگ، تنها یک خدا فرمانروایی میکند.»
آفریدگار در این آیین، برهما (Brahma)نامیده میشود که مظهر آفرینش است. سایر خدایان مهم هندو عبارتند از :
شیوا Shiva
شیوا (سانسکریت: शिव به معنی نیکاختر یا فرخپیحمید) یکی از بلندپایه ترین ایزدان آئین هندو است. شیوا خدای آفریننده، نگهدار آسمان و زمین، نابودکننده اهریمنان، بخشاینده گناهان و بسیارکننده روزیست. (خدای فنا و نابودکننده و وحشت آور اما نام او در سنسکریت به معنی مهربان نیز هست)
کالی (کالیکا)Kali
(الهه مرگ) کالی یا کالیکا ایزدبانوی مرگ و ویرانی در آئین هندو است. کالی را همسر ایزد شیوا میدانند. امروزه، هندوان وی را ایزدبانوی زمان و دگرگونی میدانند. کالی در هند از ایزدبانوان تودهٔ مردم است که چون نیروی مادری جهان ظاهر میشود.در چند فلسفه، او دلسوز، برترین رنجبر همه، آن سوی هر شکل و هر گون، تقریباً همسنگ مفهوم برهمن میشود.[۱]
من تعصبی نیستم و باید بگم که یوگا باعث جن زدگی و ورود به عالم اجنه میشه. لطفا پرهیز کنید. حتی لازمه که بترسید ازش.
سلام
من چند وقت سال این مطلب رو بدون نوشتن نام منبع نشر دادم
حلالم کنید لطفا
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت بزرگواران گرامی
به صرف جود تنها یک نام از ده ها نام و اصطلاحی که در یوگا به کار میرود در کتاب شیطان پرستی که می تواند تشابه اسمی باشد و غیره که نمیتوان کل این علم و ورزش رو زیر سوال برد، بهتر بود به جای اتکا به یک اسم به صدها نتایج مثبت و آرامش بخش یوگا که از نظر ورزشی و علمی هم ثابت شده هستند اتکا میشد، به کار بردن اصوات و مانترا در یوگا صرفا بخشی از علم ارتعاش درمانی هست که توصیه میکنم حتما در کتاب های علمی و درمانی مطالعه بفرمایید
ما مسلمان هستیم و ساه نمایی، غیبت و بدگویی در دین ما گناه بزرگی است
تلاش هایی که دولت ها و گروه های ماسونی انجام میدهند تا از یوگا برای تخریب دین استفاده کنند کاملا واضح هست ولی ما نباید دستخوش این تحریفات شویم و اجازه دهیم حقیقت یوگا به عنوان یک علم و ورزش جسمانی و روحانی خدشه دار شود
یوگا یک دین یا مکتب دینی نیست بلکه یک علم و یک ورزش جسمانی و ذهنی هست که هیچ کس نمیتواند اثرات آن را در ایجاد آرامش، خویشتن داری و رشد معنوی در کنار انجام فرایض دینی انکار کند
یا حق
واقعا متاسفم از اینهمه افکار کثیف و پلید شمایی که این مطالب بی ارزش رو به اشتراک گذاشتین. من شخصا حدود 2ساله که یوگا میکنم و تاثیرات فوق العاده ای ازش گرفتم. از سلامتی جسمی و فیزیکی و تقویت و تعادل بدن که بگذریم یوگا به شدت روی فکر و ذهن و روح تاثیر مثبت میزاره و باعث به تعادل رسیدن جسم,ذهن و روح میشه و بسیاااار کمک میکنه که خودتو بشناسی و سطح آگاهی به محیط زندگی و در کل زندگی رو بالا میبره و انسان رو به آرامش و تعالی میرسونه. من ارتباطم با خدا خیلی بیشتر و عمیقتر و نزدیک تر شده به واسطه همین یوگا و تعالیمش. تو مملکت ما هرچیزی که ارتباط با آرامش و آگاهی مردم داشته باشه ایراد داره چون میخوان همیشه مردم ناراحت و افسرده باشن و از هیچ چیز سر درنیارن و تو گمراهی و ثبات بمونن در حالی که یوگا در کنار تمرینهای فوق العاده جسمی, به انسان آگاهی و شعور میده و کمک میکنه زندگی راحت تر و زیباتری رو تجربه کنه. حالا اگر این ورزش و مفاهیم و مانتراهاش از عربها شکل گرفته بود مورد قبول بود؟؟؟ خیلی قدرتهای جهانی با یوگا مخالفت میکنن چون منافعشون تو نفی و کوبیدنشه, به دلایل فراوان.
خدا از نظر هرکس یه اسمی داره تو هر مذهبی یه چیزه ولی ذاتش یکیه. اعتقاد به یکتاپرستی باید باشه نه به کلمات خدا و الله. اگر یه مذهبی خدای خودشو یه مجسمه میبینه و اونو قدرت مطلق میدونه و بهش اعتقاد و ایمان کامل داره آیا این با یکتاپرستی مغایرت داره؟ مهم اینه که تو ذهنت و دلت به یه قدرت یکتا و برتر اعتقاد داری و میدونی اونه که به همه چیز احاطه داره و آرزوهاتو از اون میخوای و این تو “دل” معنا پیدا میکنه. حالا ما میگیم خدایی که دیده نمیشه بعضیا میگن تندیس یا هرچیز دیگه. اگر روح خدا و قدرت واحد و برتر رو تو شمایل اون ببینی و باعث بشه که درست زندگی کنی و انسان خوبی باشه ایرادش کجاس؟ مثلا ماها الان خیلی تو جامعه خودمون انسانیت داریم؟ خیلی پاکیم خیلی خداترسیم؟ کاش بجای کوبیدن بقیه ادیان یکم بیشتر به اصل وجودی خدا فکر کنیم.
سلام
دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن میدانند که لااقل تا جاییکه بنده اطلاع دارم ، اشو هیچ کتابی تالیف و ننوشته و کتابهای موجود را شاگردانش از سخرانی های او و بعد از فوتش نوشتن، بعد اشو به نیروی انرژی ج ن سی تاکید داشت و میگفت که تا این انرژی رو نشناسی نمیتوانی کنترل و هدایتش کنی و…. ولی طوری در این مقاله عنوان شده که اشو ترویج س…و فخشا میکرده . جهت اطالاع بیشتر کتاب از س ک س تا فرا آگاهی رو مطالعه کنید.
ای کاش ما مسلمانها از هر چیزی نکات مثبت و خوبش رو یاد میگرفتیم و ……
برادر گرامی شما همین نمازشم می خونی حرکات یوگاه مثالا اگر شما زیاد تو سجده بمونی چاکرای چشم سوم شما فعال میشه(چشم بصیرت) بعدشم تو همین دین اسلام هم فرامسونری نفوذ کرده چه برسه به هندوها. اشو هم کسی بود که ثابت کرد که همه میتونن به اشراق برسن منم مثل شما اوایل که با اشو اشنا بودم مخالف سرسختش بودم اما برای اینکه دشمن مذهبمو به خوبی بشناسم اثاراتشو برسی کردم اما دیدم هیچ حرفی جز حقیقت نمیزنه برادر گرامی خواهشا به خاطر مذهبتم شده بدون تعصب اثاراتشو ببین یا بخون تا درست درکش کنی
بعید میدونم دیگه چیزی تو دنیا مونده باشه که به شیطان پرستی نسبت نداده باشن در مورد هرچی سرچ کنید نسبتی داده شده دیگه در مورد یوگا و عرفا فکرشو نمیکردم که اونم انگار هست واقعا خنده داره.
حرمت هر امامزاده را متولی آن نگه میداره
اعمال خودتون رو به اسم اسلام نشر ندید وبیش از این مسلمانان را شرمنده نکنید
زنده باد هر عقیده پاکی که به خدای متعال ختم شود.
اراجیفتون رو به خورد امثال خودتون بدید
زنده باد انسانیت وپاکی
چه بخواهید باور کنید یا نه . اگر کمی این عقل که خداوند عالم به شما ودیعه داده است بکار گیرید با کمی تامل در می یابید که تمامی ادیان توحیدی به تفکر دعوت می کنند در حالیکه یوگا با خاموش کردن ذهن دنبال حقیقت و روشن بینی است . یوگا در اصل یکی از مناسک و اعمال عبادی در آئین هندوئی به شمار می رود نه ورزش صرف که برای افراد روشنفکر طراحی شده که ناآگاهانه الهه ها و بت های هندوئیسم را پرستش کنند . حالت های نشستن و اوراد و … همگی در واقع تعبد ابلیس و جنودش است که در هر قومیت و فرهنگ و هر زمان با یک اسم و شکل ظهور کرده و اغواگری می کند . در واقع یوگا نسخه جایگزینی برای نماز تجویز شده است. دلیل آنهم خلاء معنوی در جوامع است . با یوگا مجوز ورود موجودات غیر ارگانیک صادر می شود . هدف از خلقت را فراموش نکنید آمده ایم برای عبادت خلق شده ایم . عبادت تنها نماز و روزه و … نیست بلکه به معنی حرف شنوی است ببینم عالم مطلق چه نقشه و برنامه ای برای ما دارد و گوشمان را به او بسپاریم . بله در یوگا انرژی می گیریم ولی چه انرژی و از چه منبعی ؟ ختم کلام کار خطرناکی است و صدمات جبران ناپذیری وارد می کند .
چیزی که ما میپرستیم،اسمش رو هم خودمون انتخاب میکنیم حتی اگر در دل اعتقاد داشته باشی که با پرستش خدایگانه شیطان را عبادت میکنی،بازهمان شیطان پرست هستی.
عزیزی که این مطلب نوشتی،اول به درون خودت نگاه کن و ببین خدا و شیطان رو چگونه تفسیر کردی برای خودت؟شیطان چیزی نیست جز نفس خودت.کسی که اعتقاد دارد با یوگا به خدا میرسد،پس صددرصد میرسد لازم نیست با این چرندیات ذهنش رو منحرف کنید
شنیدین که حافظ میگه :
{در خرابات مغان نور خدا میبینم
این عجب دان که چه نوری ز کجا میبینم}
و شندین که :
{الا بذکر الله تطمين القلوب }
و شنیدین که :
{و هو معکم این ما کنتم}
و خیلی مثال های دیگه……
.
.
در کل مهم نیست که شما در مرکز کفر باشین یا حرکات نمادین بت پرستی یا….. رو انجام بدین
مهم اینه که خدا با شما ست و از همه چیز بزرگتر و قوی تره و با یادش دل انسان آرام می گیره
نکته اصلی اینه که شیطان میخواد انسان رو از یاد خدا غافل کنه حالا ببینید خدا چقدر بزرگه که حرکات نمادین پرستش شیطان باعث یاد خدا و نزدیک تر شدن به او میشه ( البته اگر فقط انسان به فکر خدا باشه)
و در اخر شندین که :
{ مشرکان می خواهند که با دهانشان نور خدا را خاموش کنند اما خدا نورش را کامل میکند اگر چه انها خوش ندارند}