بسم الله الرحمن الرحیم
تحولات فلسطین و خاورمیانه، از زاویه ای دیگر – بخش هجدهم
در بخش قبل، به تحرکات دولت ماسونی و لاییک « ترکیه » و همپیمانانش در زمان نزدیک به ظهور، مطابق با توصیفات روایت ارزشمند « موثقه جابر » پرداختیم. در این بخش به ادامه روایت در خصوص تحرکات « رومی ها » در آخرالزمان، می پردازیم.
« … مَارِقَةٌ تَمْرُقُ مِنْ نَاحِيَةِ التُّرْكِ وَ يَعْقُبُهَا هَرْجُ الرُّومِ وَ سَيُقْبِلُ إِخْوَانُ التُّرْكِ حَتَّى يَنْزِلُوا الْجَزِيرَةَ وَ سَيُقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّى يَنْزِلُوا الرَّمْلَةَ … »
« … و از دین برگشتهای از جانب تركان خروج میكند و به دنبال آن هرج و مرج رومیها پدید میآید. برادران ترک نزدیك میشوند تا آنكه در جزیره فرود میآیند و نیز از دین برگشتگان رومی نزدیك میشوند تا آنكه در «رمله» فرود می آیند … »
الغيبة للنعماني، ص 279 باب 14.
مطابق با توصیف روایت، و در ادامه مطالب جلسات قبل، مشخص می گردد که بنا به عللی که به صورت متقن مشخص نیست، سیاسیون و نظامیان لاییک ارتش ترکیه که روایت از آن ها با عنوان « از دین برگشتگان » و کسانی که از دین اسلام، عدول کرده اند، یاد می نماید، وارد مناطق شمالی « سوریه » و « عراق » که روایات از آن ها با عنوان « جزیره » نام می برد، می شوند. ترکیه در طی قرن اخیر نشان داده است که هیچگاه متحد قابل اطمینانی برای غرب یا روسیه نبوده و در اندیشه احیای تمدن « عثمانی » می باشد. فلذا چنین حرکت خطرناکی از سوی ترکیه، یقیناً با واکنش شدید « غربی ها » مواجه خواهد شد. اما جمله بعدی در خصوص « هرج و مرج رومی ها »، نشان می دهد که کشورهای غربی در آن مقطع، درگیر « نبردهای نظامی »، « شورش های داخلی »، « سقوط دولت ها » و … می باشند و امکان توقف فوری « ترکیه » را نخواهند داشت. در واقع امکان دارد که دولت لاییک « ترکیه »، در آن مقطع، با ارزیابی قریب الوقوع بودن « هرج و مرج » در کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا، در صدد بهره برداری از خلاء قدرت قریب الوقوع، برآمده و به همین علت، دست به چنین لشکرکشی بزرگ و خطرناکی بزند.
در چنین شرایطی که « غربی ها » و یا به تعبیر روایت، « رومی ها » به دلیل هرج و مرج و تضعیف قدرت، امکان آغاز نبرد « تمام عیار » منطقه ای را ندارند، یقیناً اولویت بندی نموده و الویت اول خود را « حفظ عزیز دردانه چند هزار ساله » خودشان یعنی « اسراییل » قرار خواهند داد و در حرکتی موذیانه، گلاویز شدن با قدرت های منطقه ای در خاورمیانه را به مزدور منطقه ای خود، یعنی « سفیانی » برون سپاری می نمایند!
در راستای حمایت از « اسراییل » که نقطه نهایی آرمانی جهان « ماسونی » و وعده گاه حکومت « نظم نوین جهانی شیطانی » ضد خدایی « ایلومیناتی و فراماسونری و صهیونیسم » می باشد، کشورهای غربی، به تقویت قوای نظامی « اسراییل » از طریق گسیل داشتن « نفرات و تجهیزات » نظامی به منطقه خاورمیانه خواهند پرداخت.
روایات ذکر نموده است که نیروهای « رومی » در « رمله » پیاده خواهند شد که این مساله، به دو حالت قابل بررسی است و البته به نظر می رسد که جمع هر دو حالت، با هم به وقوع خواهد پیوست.
از یک سو « رمله » به مناطق ساحلی و شنی که گیاهان کمی در آن ها می روید و از فلسطین تا مصر امتداد می یابند، اطلاق می شود. در صورتی که چنین تعریفی را بپذیریم، به نظر می رسد که همزمان با « تحرکات ترکیه » در شمال منطقه شامات و عراق، قوای نظامی اروپا و آمریکا که در زمان فعلی نیز در خاورمیانه مستقر می باشند، اقدام به نزدیکی بیشتر به خاک فلسطین اشغالی و شاید بخش های جنوبی لبنان و بخش های از مصر نموده و تکاوران و ادوات نظامی و لجستیکی مورد نیاز جهت حمایت از اسراییل را در این سواحل، پیاده نمایند!
به لحاظ نظامی، این اقدام قوای نظامی آمریکا و اروپا برای حمایت از « اسراییل »، بسیار حیاتی است. چرا که این قوای کمکی، با نیت سرکوب مبارزان فلسطینی « غزه » و نیروهای حزب الله لبنان که در جنوب این کشور مستقرند، به سواحل مذکور نزدیک می گردد تا ضمن حفاظت مستقیم از اسراییل در برابر حملات حزب الله و مبارزین فلسطینی، عقبه « سفیانی » را تقویت نموده و تمام توجه این مزدور منطقه ای غرب را به سمت دریدن شکم هلال شیعی در نواحی « سوریه » و « عراق » نموده و به طور ضمنی نیز، سد مهمی در برابر پیشروی ارتش « ترکیه » ایجاد نماید.
اما بجز توضیحات عام فوق، نکته مهم دیگری نیز وجود دارد. « رمله » نام یک شهر در فلسطین می باشد که با شهر « لد »، فاصله بسیار کوتاهی در حد 5 کیلومتر دارد.
از سوی دیگر، بین « رمله » و فرودگاه معروف بین المللی « بن گوریون » که بزرگ ترین فرودگاه رژیم غاصب صهیونیستی است، کمتر از 8 کیلومتر فاصله وجود دارد.
بدین ترتیب به نظر می رسد که بجز استفاده از مسیر دریا و پیاده کردن نیرو در سواحل « رملی “» فلسطین، اروپایی ها و آمریکایی ها از طریق هوا نیز به واسطه « فرودگاه بن گوریون » که در نزدیک شهر « رمله » واقع شده است، کمک های نظامی، لجستیکی و … را به اسراییل ارسال کرده و با استفاده از هواپیماهای نظامی خود، در « رمله »، نیرو و « تجهیزات » پیاده می کنند.
بسیار جالب است که کلمه « نزول » در روایت « موثقه جابر »، بجز پیاده شدن از کشتی، به مفهوم « فرود » نیز می باشد.
با توجه به مطالب گفته شده در این بخش، می توان دریافت که به دنبال تحرکات « ترکیه » در شمال سوریه و عراق، قوای نظامی کشورهای غربی که درگیر هرج و مرج ها و مشکلات داخلی خواهند بود، امکان آغاز نبرد تمام عیار در چند جبهه در منطقه خاورمیانه را نخواهند داشت.
فلذا تمرکز اصلی خود را بر حفظ « اسراییل « به صورت مستقیم قرار داده و نیروهای نظامی خود را از طریق دریا و هوا، در فلسطین اشغالی پیاده می نمایند تا ضمن حفاظت از اسراییل در برابر مقاومت اسلامی فلسطین و حزب الله لبنان، عقبه مطمئنی برای خروج « سفیانی » و حمایت از این مزدور منطقه ای خود، ایجاد نمایند.
ان شا الله در بخش بعدی « روایت موثقه جابر »، به مواردی که منطقه شامات و بالاخص « سوریه » را مستعد آسیب پذیری و نابودی به دست « سفیانی » می نماید، خواهیم پرداخت و پس از آن « خروج سفیانی » را به صورت « مرحله به مرحله » و با نگاه به ژئوپلتیک خاورمیانه و جهان، مورد بررسی قرار خواهیم داد.
پایان بخش هجدهم
تحلیل و بررسی: خادم الامام (عج)
ادامه دارد …